Bevogtningsassistent i Bevogtningen ved Air Transport Wing i Allborg

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet


Har du lyst til et job med et stort ansvar i dynamiske omgivelser?

Vi tilbyder en krævende stilling som bevogtningsassistent ved Bevogtningstjenesten i Operationsstøtteeskadrillen hos Air Transport Wing (ATW) på Flyvestation Aalborg.


Om os


”Stærk og pålidelig – over alt”. Sådan lyder mottoet her hos Air Transport Wing, og vores vigtigste ressource for at leve op til det, er vores medarbejdere.

Vi lægger vægt på, at alle trives og bliver en del af et godt og engageret team, hvor der er plads til den enkeltes personlige og faglige udvikling – vores mangfoldighed er vores styrke.

Ved Air Transport Wing holder Forsvarets transport- og overvågningsfly til. Udover at vores dagligdag går med træning, bidrager vi til både internationale udseendelser i verdens brændpunkter og løsning af nationale samfundsopgaver.

Vi løser altså mange forskellige opgaver både i og uden for Danmark, og har altid indsatte fly.

Du kan læse mere om vores virksomhed på Facebook siden ”Air Transport Wing Aalborg”


Om stillingen


Bevogtningstjenesten (BVT) hører under Operations Støtte Eskadrillen. BVT har, som primær opgave, at sørge for bevogtningen af Garnisonen Flyvestation Aalborg, samt bidrage til opstilling og indsættelse af ATW operative kapaciteter nationalt og internationalt.

Du bliver en del af et velfungerende og dynamisk team, hvor dine opgaver blandt andet vil omfatte overvågning af alarmer i kontrolcentralen og deraf handling på indkommende alarmer, samt iværksættelse og kontrol af foranstaltninger vedrørende adgangs, udgangs- og opholdskontrol.

Endvidere skal du være indstillet på at vedligeholde og supplere din uddannelse på vagtholdet løbende, og løse andre opgaver, som Operationsstøtteeskadrillen bliver pålagt.

Der er ingen krav om konkret erhvervserfaring, men et kendskab til, og erfaring med, faget som bevogtningsassistent i Forsvaret er ønskelig, og vil blive anset som en fordel.
Har du haft anden tjeneste inden for militær sikkerhed vil det ligeledes blive anset som en fordel.

Ligeledes er det ønskeligt, at du har erfaring med udsendelse i Forsvarets regi.


Om dig


Du er en servicemindet, positiv, selvstændig, moden og handlekraftig person, som er indstillet på et til tider hektisk arbejdsmiljø og som trives med skiftende arbejdstider (kontinuerlig tjeneste).

Det er naturligt for dig at være ude, under alle former for vejrlig, både dag og nat. Du skal kunne arbejde selvstændigt, og samtidigt være en holdspiller på dit vagthold, hvor du bidrager til den gode stemning og et højt fagligt niveau.

For at komme i betragtning til stillingen som bevogtningsassistent, skal du kunne opnå sikkerhedsgodkendelse til hemmeligt (HEM), ligesom du skal være parat til, og være vurderet egnet til, udsendelse i Forsvarets internationale operationer (INTOPS).
Du skal være i besiddelse af kørekort, minimum til kategori B.
Personlige kvalifikationer, erfaring fra national bevogtningstjeneste eller militærpolitiet samt fra udsendelse i internationale operationer vil blive vægtet højt i forbindelse med stillingsbesættelse.

Foruden skal du på mødedagen kunne bestå Forsvarets Fysiske Basiskrav (FFB).


Ansættelsesvilkår

Stillingen er en konstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Aalborg.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte SSG Tom Jeppesen leder af Bevogtningstjenesten ved Air Transport Wing (ATW), Aalborg på tlf.:
72 84 71 31 eller på e-mail: ATW-OS-G001@mil.dk eller KN Lisbeth S. Jokumsen på tlf.:
72 84 71 04. Træffes bedst på hverdage mellem 0800 – 1500.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Kontorfuldmægtig Cecillia Sofie Christiansen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail FPS-CES@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 23. juli 2023 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Stillingen er til besættelse 1. august 2023 eller snarest derefter.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM AIR TRANSPORT WING AALBORG

Air Transport Wing er hjemsted for Forsvarets transport- og overvågningsfly. Vi træner og opstiller bidrag både til udsendelse internationalt i verdens brændpunkter og til løsning af nationale samfundsopgaver.
Vi skaber styrke gennem vores mangfoldighed og har et højt operationstempo med altid indsatte fly. Derfor giver vores motto ”Stærk og pålidelig - over alt” mening for Wingens medarbejdere.
”Alle, der har viljen til at bidrage positivt til opgaven, er velkomne ved ATW, og som medarbejder her bliver du en del af en moderne virksomhed, der har kultur for at værdsætte og udvikle den enkeltes kompetencer til fællesskabets bedste”, siger Chef ATW.
Du kan læse mere om vores virksomhed på Facebook-siden ”Air Transport Wing Aalborg”.INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Flyvestation Aalborg, Thisted Landevej 53, 9430 Vadum

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=183580&DepartmentId=18960&MediaId=4680&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5845057

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet