Lager- og logistikoperatørelev til Forsyningscenter Aalborg

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at lære om lager og logistik, og kan du se fordele ved en uddannelse,
hvor du:
• Får en målrettet og professionel uddannelse inden for lager- og logistikområdet
• Bliver en del af en anderlededes og spændende arbejdsplads
• Hjælper med at forsyne danske soldater nationalt og internationalt

Om os

På forsyningscentret i Aalborg varetager vi en bred vifte af logistikopgaver for Forsvarets enheder, primært på Aalborg Kaserner, men også andre enheder.
Vores opgaver er meget forskelligartede. Du vil derfor opleve, at din hverdag vil være varierende med mulighed for at lære meget om en masse. Vi er et blandet team bestående af 25 civile og militære medarbejdere.

Vi er en afdeling hvor smil, god humor og dygtige kollegaer præger vores dagligdag, og vi er klar til at tage imod dig.

Om uddannelsen
Uddannelsen består af en teoretisk og praktisk del og varer ca. 2 og et halvt år. Den teoretiske del foregår på en skole og den praktiske del foregår hos os. Du starter i praktik, hvor du vil lære de grundlæggende færdigheder inden for lager og logistik. Du vil blive tilknyttet en fast lager- og logistikoperatør, der igennem hele din uddannelse vil vejlede, undervise og oplære dig i alle de nødvendige færdigheder.

Vi har lavet et lille udkast til, hvad vi formoder, at du vil blive klædt på til at kunne efter din uddannelse hos os, se nedenfor:

• Bidrage til en bedre opgaveløsning og derved skabe fremdrift på lageret
• Viden og færdigheder inden for lager og logistikområdet
• Have grundlæggende færdigheder inden for lager- og logistik, så du kan varetage opgaver som lager- og logistikoperatør

Om stillingen

Som lager- og logistikoperatørelev hos os, vil du lære de grundlæggende færdigheder inden for lager- og
logistikområderne.
Som elev arbejder du både på skolebænken og i praktik hos os. Du vil altså skulle veksle mellem ophold på en erhvervsskole, der passer i forhold til din bopæl, og praktikperioder på dit tjenestested her i Ålborg.
Uddannelsen strækker sig over ca. 2½ år efter endt og bestået grundforløb. Forsvaret og uddannelsen vil give dig en mangfoldighed af opgaver og danne rammerne for at du kan afprøve dine færdigheder, samt skabe dig en spændende hverdag.


Om dig

Vi ønsker, at du har folkeskolens 9./10. klasses afgangsprøve, og evt. bestået grundforløbet inden for lager- og terminaluddannelsen eller gør det inden start.

Du er en succes hos os, når du viser ansvarlighed og yder kvalitet. Det er vigtigt, at du lægger energi i din uddannelse, og at du er en engageret og en initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale for Rengøringsassistenter, specialarbejdere, sanitører og visse erhvervsuddannelser m.fl. i staten mv. (3F). Aflønning sker med en start løn på 12.038,25 kr. pr. måned for elever under 25 år. Er du derimod 25 år, vil lønnen være 22.583,70 kr. pr. måned.

Som ansat under Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og kunne opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Nysgerrig?
Hvis du ikke har fået nok oplysninger i annoncen, og har du spørgsmål, må du endelig
Kontakte lederen for forsyningscenter Aalborg, chefsergent Claus Julius, på 2555 2017.

Det samme gælder hvis du har spørgsmål vedrørende løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Mathias Fønskov på 7281 9121.

Sådan søger du
Du skal søge stillingen ved at klikke på linket og vedhæfte ansøgning, CV, eksamensbevis og evt. anden dokumentation. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Er du 25 år, begynder din erhvervsuddannelse med en realkompetencevurdering.

• Erhvervsskolen vurderer dine samlede kompetencer i forhold til den uddannelse, du søger ind på. Resultatet har betydning for, hvordan dit uddannelsesforløb kommer til at se ud.

• Så, er du 25 år, skal du huske at vedhæfte realkompetencebevis. Hvis ikke du har en realkompetencevurdering, kan du få udarbejdet den på en skole, som udbyder uddannelsen. Hvis du ikke kan nå at få udarbejdet en realkompetencevurdering, kan du evt. tage den med til en samtale, og ellers kan skolen udarbejde realkompetencevurderingen ved en eventuel ansættelse.

Ansøgningsfrist og proces:
• Ansøgningsfristen er den 18. juni 2023
• Vi afholder samtaler løbende
• Vi ønsker, at du starter den 1. august 2023 eller efter aftale

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse er en styrelse under Forsvarsministeriet.
FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aalborg Kaserner, Gammel Høvej 34, 9400 Nørresundby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=183538&DepartmentId=18959&MediaId=338&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5844199

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet