Pædagog med stedfortræderfunktion

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Børnehaven Bakkely er en attraktiv selvejende institution i Vestbjerg. Vi har driftsoverenskomst med Aalborg Kommune, men er en selvstændig juridisk enhed. Bestyrelsen har arbejdsgiver kompetence og det overordnede ansvar for driften. Derfor er der kort vej fra beslutning til handling. Her er stor frihed til at skabe mening, kultur og fællesskab, hvilket  resulterer i et stort ejerskab og engagement hos både personale og forældre, samt en aktiv og engageret bestyrelse.

Vi søger en uddannet pædagog med stedfortræderfunktion på fuld tid, som først og fremmest er stuepædagog, men også er stedfortræder for lederen i dennes fravær, har mindre administrative opgaver og er nysgerrig på ledelse.

Du skal fagligt og personligt leve op til vores motto: Mennesker med Lyst til verden og vores 4 værdier som vi arbejder ud fra:

Robusthed: Fundamentet for at kunne klare udfordringer. Vi søger dig som er fleksibel, har god grundstemning og god energi. Du skal tro på dig selv, kende dine grænser og tør sætte dem. Du skal have godt humør, være synlig og tydelig overfor børn, forældre og kollegaer. 

Samskabelse: Vi har alle brug for hinanden, og skaber muligheder og løsninger sammen. Du skal både kunne arbejde alene og samarbejde på kryds og tværs i huset. Du skal have øje for relationer og børnefællesskaber, have lyst til et tæt og personligt samarbejde med både leder, kollegaer og forældre samt være en aktiv deltager i børnehavens liv.

Gåpåmod: At være nysgerrig og have lyst til at udforske verden. Du skal være positiv og initiativrig, klar til udeliv i alt slags vejr, og have en faglig eller personlig interesse som du brænder for, og kan bruge i den pædagogiske praksis. Så hvis du ikke kan lade guitaren stå, ikke kan lade være med at tænde bål eller noget helt tredje, vil du passe rigtig godt ind.

Bæredygtighed: Alle skal både nyde og yde til fællesskabet, vi passer på hinanden, tingene og miljøet. Du skal derfor have lyst til vidensdeling og feedback samt bidrage med faglige perspektiver på den pædagogiske praksis. Du skal have fokus på både det enkelte barn og fællesskabet. Vi hjælpes selvfølgelig ad med alle arbejdsopgaver i huset, praktisk og pædagogisk.    

Vi kan tilbyde:

 46 aktive, nysgerrige og glade børn

  • En 55 år gammel børnehave, med plads til både traditioner og fornyelse
  • Skoven lige om hjørnet, udeliv, bål og vandpytter
  • Velfunderet arbejde med den styrkede pædagogiske læreplan, dokumentation og evaluering
  • Mødetider/åbningstid mellem 6.15-16.45
  • En veletableret personalegruppe med pædagogstuderende i ½ års praktik
  • Tværfagligt samarbejde, både kommunalt og i det selvejende regi.

Arbejdsstedets adresse

Bakkelyvej 32
9380 Vestbjerg
Hjemmeside: Børnehaven Bakkely (aula.dk)

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst (BUPL). Timetallet er på 37 timer om ugen. Ansættelse er fra 1-5-2024. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Lone på 9982 3202. Vi forventer at holde samtaler i uge 10/11

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold. 

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse  
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.    

Vores kommune – i rivende udvikling  
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.  

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aalborg Kommune, Bakkelyvej 32-34, 9380 Vestbjerg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5986358

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet