Carlsberg er kendt for meget mere end blot deres øl. Gennem årene har deres forskningslaboratorium bidraget betydeligt til både bryggeriindustrien og den grundlæggende naturvidenskab. Under foredraget vil deltagerne få indsigt i de videnskabelige opdagelser, der ligger til grund for Carlsbergs produkter, såsom rendyrkningen af gær og udviklingen af pH-skalaen.
Fokus på bæredygtighed og innovationBirgitte Skadhauge og Erik Lund vil dele deres viden om forædling af byg og humle og de bæredygtige metoder, der anvendes i dyrkningen. De vil også diskutere udviklingen af nye gærtyper, som gør det muligt at producere alkoholfrit øl uden at gå på kompromis med smagen.
Fremtidens klimatolerante fødevarerForedraget vil også berøre den nyeste teknologi inden for klimatolerante fødevarer. Ved at studere 2 millioner år gammelt DNA fra planter i Nordgrønland, arbejder forskerne på at forstå, hvordan fortidens planter tilpassede sig klimaændringer, hvilket kan have betydning for fremtidens fødevareproduktion.
Under foredraget vil der blive serveret små smagsprøver på fem udvalgte øltyper, som vil blive gennemgået i takt med præsentationen.
Praktisk information
Dato: Tirsdag den 19. november 2024
Tid: Kl. 19:00
Sted: Vestbjerg Skole, Bakmøllevej 280, 9380 Vestbjerg
Entré: 30 kr
Arrangør: Ildsjælene i Vestbjerg
Målgruppe: Alle
For mere information, se her.
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her